Jak nakupovat

Pro snadné nakupování  a spolupráci klikněte na odkaz zde: registrace

Po zaregistrování se v našem eshopu s bytovým textilem získáváte hlavně možnosti slev, které nejsou přístupné  našim nezaregistrovaným zákazníkům. Nakupujte kvalitní české lůžkoviny přímo u výrobce a sbírejte věrnostní body. Snažíme se, aby naše polštáře, přikrývky, matrace a vůbec celý námi nabízený sortiment bytového textilu byl té nejlepší kvality!

Velkoobchodní spolupráce

Máte registrovanou firmu a zájem o velkoobchodní spolupráci registrujte se prosím jako firma, my Vám v nejkratším možném čase po ověření pošleme přístupové údaje do velkoobchodního systému, ve kterém uvidíte svoje nejlepší ceny! Náš eshop s bytovým textilem má sekci velkoobchod, ve které je stejná nabídka jako v našem klasickém eshopu, ale jsou tam uvedeny velkoobchodní ceny.

Historie naší firmy

Tradice našeho velkoobchodu kvalitními lůžkovinami sahá až do roku 1990.

Tehdy byla založena firma   Ing. Roman Samiec   a následně převedla řadu svých aktivit na společnost Spandex s.r.o.,  která se na svých prodejnách do dnešního dne zabývá 

maloobchodním prodejem bytového textilu, doplňkového sortimentu jako galanterie, hračky, spodní prádlo,podlahové krytiny...

Maloobchodní prodejny Spandex:

Prodejna Látky galanterie na adrese Třinec, ulice 1.Máje 469 (u nadjezdu) Tato prodejna se zabývá prodejem oděvní metráže, bytového textilu, záclon, dekoraček a přikrývek, polštářů, kvalitních lůžkovin, povlečení, ručníků, textilní galanterií počínaje jehlou, nití a špendlíkem, přes stuhy, gumy až po vlny.

Prodejna Bytový textil, látky, koberce na adrese Jablunkov, Dukelská 133 se zabývá prodejem bytového textilu přikrývky, polštáře, kvalitní lůžkoviny, povlečení, ručníky, deky, oděvní metráž, zipy, nitě. Na této prodejně máme širokou nabídku kusových koberců a běhounů. Taktéž prodej podlahových krytin na metry. Jsou to metrážové koberce, linolea, vinyly.

Založení velkoobchodu metráží

V návaznosti na tyto tradice a jako reakce na vývoj a potřeby trhu byla v roce 2008 založena dceřinná firma 4sleep s.r.o. se zaměřením na výrobu a prodej přikrývek, polštářů, zdravotních matrací, lůžkovin, prostěradel. Následně jsme se mobilizovali a v rámci technických vylepšení jsme začali nabízet kvalitní české lůžkoviny na eshopu.

Příjemné nakupování 4sleep s.r.o.       Kontakty                           

 Máme zkušenosti a vědomosti. Rádi Vám poradíme!

Jsme tu taky Eva, Simona, Urszula a Roman. Chceme Vám pomoci k Vaší spokojenosti, poradit Vám.    Neváhejte se na nás obrátit!

                                                                                                                                                                                                   DĚKUJEME